21 Aprilie 2011

Campania Saptamanii: Salveaza Vieti - 2%

Copiii internati la clinica de oncopediatrie Louis Turcanu din Timisoara apar, alaturi de vedete de televiziune, in clipurile din campania pentru redirectionarea a 2% din impozitul pe venit a asociatiei Salveaza Vieti. Conceptul si regia spoturilor apartin lui Tudor Chirila.

Andreea Raicu, Tudor Chirila, Paula Herlo, Cabral, Virgil Iantu si Bogdan Dumitrache apar, alaturi de copii internati la clinica de oncopediatrie Louis Turcanu, intr-o campanie exclusiv online, pentru infiintarea primului Centru de Excelenta din tara in tratarea cancerului de sange la copii.

Totodata, asociatia Salveaza Vieti a anuntat sfarsitul campaniei “Nu ma ignora”, in urma careia s-au strans peste 1,1 milioane de euro. Sursele de finantare au fost redirectionarea a 20% din impozitul pe profit al companiilor, donatii prin SMS si o sponsorizare a Fundatiei Vodafone, in valoare de 350.000 de euro.

Asociatia Salveaza Vieti a inceput construirea, in cadrul clinicii de oncopediatrie Luis Turcanu din Timisoara, a unui Centru de Excelenta in diagnoza si tratamentul cancerului de sange la copii. Existenta unui astfel de centru ar contribui la cresterea ratei de succes in tratarea cancerului de sange la copii de la circa 50%, cat e in prezent, in Romania, catre media europeana de 80%.



Citeste si