11 Septembrie 2008

Spotul Saptamanii: Anim'est - Sheep

Ogilvy semneaza campania de promovare a celei de-a treia editii a Festivalului International de Animatie si Film Anim’est, care va avea loc intre 3 si 12 octombrie in Bucuresti.

Piesa de rezistenta a campaniei este spotul TV Sheep, filmat la o stana autentica din zona Padina - Bolboci si realizat de catre casa de productie SmartFilm Production, in regia lui Hypno.
Povestea mizeaza exact pe ceea ce presupune realizarea unui film de animatie - viziune, ingeniozitate si indemanare, imbinate cu umor, originalitate si culoare locala.

“Spotul nu e decat inceputul unui sir lung de executii mai mult sau mai putin conventionale. Toate vorbesc despre animatie ca tehnica si despre bucuria pe care ea o provoaca. Nu stiu pe nimeni care sa nu fi animat pe coltul din dreapta al caietului macar omuleti care merg. Si nu stiu pe nimeni care sa nu se fi bucurat facand asta”, spune Dani Macarie, Creative Director Ogilvy.

Cei care au pus in miscare campania celei de a treia editii Anim’est sunt Vlad Ilicevici – Executive Director si Mihai Mitrica – Festival Director, din partea Este’n’Est si Catalin Popescu – Senior Art Director, Corina Bompa – Copywriter, Albert Nica - Executive Creative Director, Dani Macarie – Creative Director, Vasile Alboiu - Digital Creative Coordinator, Anca Nita – Account Manager, Alexandra Theodorescu – Client Service Director, Lilian Neagu - Production Director, Dan Draghicescu - AV Producer si Oana Boghici - AV Producer, din partea Ogilvy Group.



Citeste si