Razvan Scortea, noul sef BBC Africa si BBC Great Lakes

Jurnalistul Razvan Scortea, fost director BBC Romania, se va ocupa de gestiunea adimnistrativa si de continutul editorial in fruntea a doua sucursale BBC care transmit in peste 20 de tari din Africa, relateaza AFP, citat de NewsIn.

Razvan Scortea se va ocupa de retelele de radio BBC Africa si BBC Great Lakes, care transmit in peste 20 de tari situate in zonele a patru fusuri orare.

BBC Africa difuzeaza programe in limba franceza in 23 de tari, in timp ce BBC Great Lakes, cu acoperire in Rwanda, Burundi si tarile africane limitrofe, transmite in limbile kinyarwanda si kirundi.

Razvan Scortea se va ocupa de aceste doua sucursale ale grupului britanic de radio si televiziune, de activitatea editoriala si administrativa, si, de asemenea, de personalul lor care lucreaza la Londra.

Razvan Scortea a dezvoltat BBC Romania, in cadrul BBC World Services, din 1991, si a fost directorul postului radio in ultimii cinci ani, pana la inchiderea redactiei romanesti in august 2008.

Pe cele 4 frecvente FM ale BBC in Romania, din Bucuresti, Timisoara, Constanta si Sibiu, se transmite, de la 1 august, exclusiv in limba engleza, iar in Republica Moldova, BBC difuzeaza in programe in engleza, rusa si ucraineana.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Advertising »Citește și
Setari Cookie-uri