20 Noiembrie 2008

Spotul Saptamanii: Tnuva - Rocky

Agentia McCann Erickson lanseaza noua campanie de imagine pentru iaurturile Tnuva, in frunte cu spotul TV “Rocky”.

Conceptul creativ propus pentru aceasta campanie este ca “Oricine poate fi campion”. Despre acesta, Dinu Panescu (Senior Copywriter, McCann Erickson) declara ca “Tnuva contine ingredientele unui corp puternic. Mananci Tnuva - ai putere sa reusesti in viata. Campania contine cateva noutati pentru comunicarea din aceasta categorie, incepand de la strategie si pana la executii. Doar un exemplu - in variantele de 45 si de 60 de secunde nici macar nu avem vreun demo de produs. Ceea ce nu este neaparat un pas mare pentru om, dar este un pas urias pentru iaurt. Iar lista poate continua.

Altfel spus, este de laudat curajul cu care clientul nostru a abandonat comunicarea tipica pentru piata iaurturilor si ne-a indemnat sa cautam alte solutii. Pentru ca nu suntem noi primii care vor sa comunice altfel pe aceasta piata, dar s-ar parea ca suntem primii care se bucura de atat de multa incredere. Cu siguranta, acest curaj va fi rasplatit de rezultatele campaniei.”

Sagit Tzur Lahav (VP Marketing, Tnuva Romania) adauga: “Noua campanie Tnuva este parte a atitudinii noastre orientate catre calitate si transparenta si, in acelasi timp, un pas firesc in intarirea perceptiei ca Tnuva Romania este un producator de iaurturi pe care te poti baza. Campania invita publicul sa savureze iaurturile simple Tnuva, oferind fiecarei familii informatiile esentiale despre avantajele functionale ale consumului de iaurturi.”

Campania TV este sustinuta de executii OOH (Out-of-home), si este programata sa ruleze pana la sfarsitul acestui an.

Echipa care a lucrat la acest proiect este formata din: Dinu Panescu (Senior Copywriter), Ion Ludosanu (Art Director), Ionut Cojocaru (Art Director), Adrian Botan (CEE Creative Director), Lavinia Vaduva (Account Executive), Ruxandra Savulescu (Senior Account Manager), Beatrice Iftimi (Group Account Director), Gabriela Alexandrescu (Group Account Director), Diana Ceausu (Strategic Planner), Adrian Radu (A/V Producer), Silvia Zbarcea (Media Planner, Universal McCann), Sagit Tzur Lahav (VP Marketing, Tnuva Romania), Dumitru Titica (Brand Manager, Tnuva Romania) si Daniela Rabinovici Atar (Junior Brand Manager, Tnuva Romania). Spotul este regizat de Ohav Flantz, cu Emanuel Kados pe post de D.O.P., la casa de productie Abis Studio.



Citeste si