Steve Forbes: Tot capitalismul ne va scoate din criza

Steve Forbes, detinatorul celebrei publicatii Forbes Magazine, va continua, in ciuda crizei economice, publicarea revistei sub motto-ul "The Capitalist Tool" (Instrumentul capitalistilor), avand convingerea ca spiritul antreprenorial si capitalismul ne salveaza de criza, potrivit presei britanice, citate de Newsin.

Pe coperta revistei din luna noiembrie, Steve Forbes apare zambind, la costum si cravata, cu sloganul "Steve Forbes. Cum ne va salva capitalismul". Este pentru prima oara dupa mult timp cand un membru al familiei Forbes apare pe coperta publicatiei. Ultima aparitie de acest fel a fost cea post mortem a lui Malcom Forbes, tatal lui Steve, iar prima dateaza din 1952, cu fondatorul revistei pe coperta, la a 35-a aniversare a publicatiei.

Steve Forbes a declarat ca volumele de publicitate vanduta de Forbes Magazine au scazut cu peste 10% in penultimul trimestru al anului si cu cel putin 15% in ultimul, pe fondul crizei economice.

Cu toate acestea, celebra publicatie pare sa faca fata cu bine situatiei. Numarul de cititori din SUA atinge cifra de 900.000, iar cele 10 editii publicate in alte tari aduna, la randul lor, cinci milioane de cititori.

Cu toate ca traficul pe site-ul revistei este unul considerabil, de aproximativ 20 de milioane de vizitatori unici pe luna, Steve Forbes ramane realist si spune, mai in gluma, mai in serios: "As prefera un trafic mai scazut si mai multa publicitate".

Fondata in 1917, revista bilunara Forbes a devenit celebra pentru topurile pe care le realizeaza, printre care clasamentul celor mai bogati americani sau cel al miliardarilor din intreaga lume.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Advertising »Setari Cookie-uri