12 Februarie 2009

Primul card preplatit pentru blogurile din .ro



Hostway, unul din cei mai mari furnizori mondiali de solutii hosting, lanseaza primul card preplatit pentru blogurile din Romania, investitia initiala in acest proiect ridicandu-se la aproximativ 50.000 de euro.

“Blogway este un proiect special lansat de Hostway in premiera in Romania. Pe scurt, Blogway este cea mai rapida modalitate de a-ti crea un blog cu totul si cu totul asa cum ti-l doresti. Noi punem la dispozitie domeniul si o multime de template-uri si pluggin-uri pentru personalizarea blogului dupa chipul si asemanarea proprietarului”, declara Flaviu Radulescu, managing director Hostway.

Printre facilitatile oferite de acest proiect se numara un domeniu.ro, peste 300 de template-uri, tutorial, hosting pentru un an, un numar nelimitat de adrese de mail si suport tehnic permanent.

Cardul Blogway poate fi achizitionat incepand cu 14 februarie din magazinele Diverta sau de pe site-ul oficial folosind o carte de credit, la pretul de 200 de lei. Pe spatele cardului se afla un cod pe care utilizatorul il poate folosi pe www.blogway.ro pentru a avea acces la noul sau blog.

“In Romania exista in prezent 28.000 de bloguri. Noi ne propunem prin acest proiect extinderea blogosferei romanesti. Blogul nu reprezinta o simpla pagina pe Internet, ci este extensia online a unei persoane. Pe langa un produs usor de folosit am incercat sa construim si un brand care sa aiba atitudine, care sa nu se ghideze dupa clisee”, spune Catalin Rusu, creative director&managing partner al agentiei Rusu+Bortun, implicat in acest proiect.

Potrivit lui Flaviu Radulescu, Blogway.ro isi propune sa aiba pana la sfarsitul acestui an 10.000 de bloguri inregistrate.

Lansarea Blogway beneficiaza de o campanie de promovare pe Internet, incepand cu 14 februarie, pe site-uri si bloguri, inclusiv aplicatii pe Facebook si Yahoo Messenger. Investitia in promovare s-a ridicat la 20.000 de euro, exluzand barterele online, a caror valoare s-a ridicat la 100.000 de euro.

Potrivit datelor furnizate de Hostway, in prezent exista peste 27 de milioane de bloguri la nivel mondial, rata de crestere anuala a acestui segment fiind de 60%. In plus, zilnic sunt scrise 75.000 pagini, respectiv 1,2 milioane de articole.

Infiintata in anul 1997, compania americana Hostway ofera solutii de hosting pentru clienti din intreaga lume. Printre clienti se numara Verizon, Cablevision, Comcast, eBay, Wikipedia, Sony Music, Coca Cola, Pepsi Co, Wrigley Jr. Company, Disney, Fox News, KFC .

Compania este prezenta in Romania din anul 2006. Portofoliul de clienti locali cuprinde companii precum BRD-Groupe Societé Generale, Trilulilu.ro, GSP TV, Can Can, Realitatea-Catavencu, National Geographic Channel Romania.



Citeste si