12 Martie 2009

Hill & Knowlton a achizitionat agentia Feedback Hill & Knowlton din Polonia



Grupul de comunicare Hill & Knowlton a anuntat achizitionarea pachetului integral de actiuni al companiei de PR Feedback Hill & Knowlton din Polonia, in urma careia a devenit proprietarul subsidiarei poloneze. Dupa o colaborare de 10 ani, recenta achizitie vine sa consolideze prezenta Hill & Knowlton in Europa Centrala si de Est si confirma intentiile companiei de a-si continua expansiunea pe pietele strategice in pofida crizei economice mondiale.
Fondata in anul 1994, agentia Feedback Hill & Knowlton, cu sediul la Varsovia, este una dintre cele mai importante companii de consultanta din regiune. Cei peste 30 de specialisti ai agentiei ofera consultanta in comunicare clientilor locali, dar si internationali precum GSK, HSBC, Michelin, Samsung, Reckitt Benckiser si Pepsi.

“Aceasta mutare este un alt semn extrem de important in cadrul strategiei noastre de extindere prin reprezentante detinute integral pe fiecare piata strategica unde opereaza clientii nostri. Atat clientii nationali cat si cei internationali considera Polonia ca o piata strategica aflata in plina expansiune, iar aceasta achizitie va permite managementului nostru local sa aiba mai multe oportunitati de a continua sa-si dezvolte prezenta in tara si in regiune. Fiecare agentie achizitionata de Hill & Knowlton are ocazia de a-si creste reputatia ca agentie de retea specializata in servicii transfrontaliere”, a spus Cesare Valli, Presedinte si CEO Hill & Knowlton Mediterranean & Central Eastern EU Region

Achizitia de pe piata poloneza ii succede celei din Rusia realizate de catre Hill & Knowlton, care isi intareste astfel pozitia strategica intr-una dintre regiunile cu cea mai rapida evolutie din lume.

In Romania, Hill&Knowlton este reprezentat in exclusivitate de catre agentia de comunicare strategica si PR BDR Associates, care a fost integrata in reteaua Hill&Knowlton ca agent exclusiv pentru piata romaneasca inca din anul 2003.



Citeste si