25 Iunie 2009

Prodigy si Vodafone lanseaza un blog de tehnologie si gadget-uri



Agentia de consultanta in social media Prodigy a lansat in parteneriat cu Vodafone blogul Gadgeteer.ro, care va prezenta cele mai noi produse si servicii destinate mediului mobil.
Gadgeteer are la baza un program de teste ce implica opt oameni pasionati de tehnologie si gadget-uri, cunoscuti ca jurnalisti specializati sau bloggeri activi. Astfel, la acest proiect participa: Vali Birzoi, Cristi Dorombach, Dan Dragomir, Victor Kapra, Alex Mihaileanu, Vali Petcu, Alex Radescu, Adrian Seceleanu.

Programul le ofera acestora acces la cele mai noi produse si servicii destinate mediului mobil, pe care le pot incerca pentru o perioada de timp. Parerile lor sunt apoi publicate pe blogul Gadgeteer.ro, alaturi de noutati in domeniu si insemnari scrise de invitati speciali.

"Mediul online este tot mai prezent in activitatile companiilor, iar social media au devenit o platforma eficienta de comunicare. Gadgeteer este un proiect prin care ne dorim sa aducem tehnologia si gadget-urile mai aproape de consumatori, oferind opinii si aprecieri utile pentru cei care fie sunt in cautarea unui produs sau a unui serviciu nou, fie doresc sa fie la curent cu noutatile din domeniu", spune Lidia Solomon, director Corporate Communications Vodafone Romania.

Continutul editorial va fi coordonat de Cristian Manafu, fost jurnalist din presa de afaceri si tehnologie, in prezent senior consultant Prodigy si organizator de evenimente.

"Prin Gadgeteer dorim sa ducem la un alt nivel sesiunile de teste realizate in blogosfera, punand un accent deosebit pe prezentarea in premiera a multor terminale mobile de pe piata. Prin Gadgeteer.ro ne propunem, de asemenea, sa intarim randurile blogurilor specializate de la noi", declara Cristian Manafu.

Infiintata in anul 2008, agentia Prodigy ofera servicii precum online reputation monitoring, new media relations, blogging events, blog coaching, social media presence, online pressrooms, custom publishing.

Printre clientii Prodigy se numara companii precum Vodafone Romania, CLAL, Expotek, GSK, Godmother, Ursus Breweries.



Citeste si