Proiectul editorial VoxPublica va reuni opiniile si dezbaterile initiate de jurnalisti, bloggeri si specialisti din diverse domenii, dintr-o arie larga de categorii de subiecte.
VoxPublica este si va ramane un spatiu public deschis tuturor celor care au ceva de spus intr-un mod civilizat si inteligent: cititori, bloggeri, profesionisti in orice domeniu, jurnalisti freelanceri sau colaboratori ai oricarui grup media sau institutie independenta. Pornim alaturi de cateva zeci de colegi, dar speram sa depasim 50 de semnaturi, in scurt timp”, explica jurnalistii Costi Rogozanu si Costin Ilie, care coordoneaza proiectul.

“Strategic, VoxPublica vine ca o dezvoltare logica a portalului de stiri REALITATEA.NET. Asa cum Martor Ocular este brandul pe care se dezvolta zona de continut generat de utilizatori, in VoxPublica vom construi zona de opinie si analiza, care pana acum lipsea portalului. E o cuvenita si clara separare a zonei de opinie de cea de informatie”, a completat Dragos Stanca, director F5, compania new-media Realitatea-Catavencu.

Platforma de comentarii, bloguri si opinii VoxPublica.ro poate trata domenii precum Politica si societate, Business si economie, Tehnologie, Sport, Popcult, Life, Freestyle, Media si stiinta.

Printre cei care, pentru inceput, vor semna articole de opinie si vor comenta pe VoxPublica.ro se numara Emil Hurezeanu, Robert Turcescu, Doru Buscu, Mircea Dinescu, Adrian Ursu, Cristi Teodorescu, Daniel Oanta, Ioan Morar, Eugen Istodor, Cristi Patrasconiu, Simona Tache, Cristina Bazavan, Edwin Keleti, Radu Soviani, Andreea Rosca, Daniel Apostol, Liana Alexandru. La acestia se adauga editorii coordonatori ai proiectului - Costin Ilie si Costi Rogozanu.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Advertising »Citește și
COVID-19 | Studiu: 70% dintre Europeni vor continua să călătorească în 2020
Setari Cookie-uri