8 Octombrie 2009

Incep inscrierile la Scoala Alternativa de Gandire Creativa



Scoala Alternativa de Gandire Creativa anunta deschiderea unui nou an de studiu si competitii.
Visual craft, media creativa, design, cyber, PR creativ, strategie si branding sunt catedrele de studiu ale scolii si in perioada 2009-2010.

Programul de lucru va fi adaptat in functie de necesitatile studentilor. Daca anul trecut, pe parcusul a luni de zile, cursurile Scolii Alternative erau urmate de evaluari in fiecare seara, ritmul dovedindu-se uneori coplesitor, anul acesta lucrurile sunt redesenate astfel incat experienta scolii sa fie complexa, fara sa fie extenuanta.

Sistemul burselor de excelenta – pentru acele cazuri in care studentii fac dovada geniului, raman valabile si anul acesta.

La scoala se pot inscrie absolventi de MBA si master in discipline asociate comunicarii (design, marketing, business administration, psihologie, litere, arte, arhitectura) si care considera ca au nevoie de experienta aplicata si de antrenament in planul gandirii creative, obiectivul participantilor fiind dobandirea unui nivel de performanta comparabil cu cel recunoscut la nivel international.

Scoala este deschisa si studentilor din ani terminali de la facultati de comunicare sau de la facultati unde se studiaza discipline asociate comunicarii.

Pentru semestrul Eurobest, inscrierile au loc pana la 24 octombrie. Cei mai buni studenti ai acestei generatii vor putea participa la competitia internationala a tinerilor creativi europeni, care are loc la Amsterdam la sfarsitul lunii noiembrie.



Citeste si