Astfel, aproximativ 15 persoane au parasit redactia publicatiei Fortune, deoarece compania nu a primit destule cereri de plecari voluntare, in cursul saptamanii trecute, cand alti 10-15 angajati au ales sa primeasca plati compensatorii. Dintre cei inlaturati, in cea mai inalta functie s-a aflat editorul executiv Steve Koepp.

De asemenea, trei editori asistenti au fost inlaturati: John Brodie, Brian Dumaine si Eric Gelman. Un al patrulea assistant managing editor, Lee Clifford, a decis sa plece voluntar saptamana trecuta.

Time Inc. a anuntat, totodata, ca va desfiinta alte 500 de locuri de munca, in perioada urmatoare, cu precadere in cadrul diviziei ce include publicatiile Fortune, Sports Illustrated, Time si Money.

Citeste si:

In primele noua luni ale acestui an, veniturile din publicitate ale revistei de business Fortune au scazut cu 33%, in timp ce publicatia Sports Illustrated a inregistrat o scadere a incasarilor de 15%.

La randul sau, Conde Nast, al doilea publisher de reviste din Statele Unite, a efectuat in aceasta luna disponibilizari si a inchis revistele Gourmet, Modern Bride, Elegant Bride si Cookie.