3 Decembrie 2009

Ghidul Pagini Aurii, disponibil si in versiune de mobil



Dupa relansarea site-ului la sfarsitul anului 2008, Pagini Aurii lanseaza versiunea de mobil m.paginiaurii.ro, partner in acest proiect fiind compania romaneasca Startech.
Astfel, Pagini Aurii ofera prin m.paginiaurii.ro celor 2,74 milioane de utilizatori cu conexiuni de Internet mobil active posibilitatea contactarii a peste 200.000 de firme reale, direct de pe telefonul mobil. Traficul m.paginiaurii.ro este contorizat de SATI, in sectiunea mobisite-uri.

“Utilizatorii de Internet mobil vor putea suna acum direct clientii printr-un click pe numarul de telefon afisat, pot adauga numarul de telefon al companiei cautate direct in agenda telefonului, pot trimite prin sms unui prieten informatiile companiei de care este interesat: nume companie, numar de telefon”, declara Iulian Boanta, director marketing Pagini Aurii.

Pagini Aurii detine 70% din piata de ghiduri clasificate din Romania si detine peste 70% din aceasta piata. In portofoliul companiei se regasesc produse precum: Pagini Aurii si Pagitur, www.paginiaurii.ro. Compania face parte din grupul Truvo detinut de fondurile britanice Apax si Cinven, care mai are in portofoliu companiile de tip Pagini Aurii in Belgia, Irlanda, Portugalia, Africa de Sud si Puerto Rico.

In momentul de fata, Pagini Aurii are aproximativ 30.000 de clienti. Compania editeaza 43 de ghiduri, cu o circulatie anuala de 2,2 milioane de copii.

La sfarsitul anului trecut, reprezentantii Pagini Aurii anuntau investitii de 1 mil. euro in relansarea site-ului, pe o perioada de trei ani.

Cititi si Marco Stettler sterge praful de pe business-ul Pagini Aurii



Citeste si