Mircea Kivu, noul director de operatiuni al Mercury Research

Mercury Research, cea mai mare companie independenta de cercetare de piata din Romania, are incepand cu 1 februarie 2010 un nou director de operatiuni, in persoana lui Mircea Kivu.
Cu o experienta de 20 de ani in cercetarea de piata, Mircea Kivu a ocupat anterior functii de top management in companii de cercetare de piata precum IMAS, unde a fost director de cercetare si ulterior presedintele C.A. si director executiv pâna în 2006, sau Ipsos Interactive Service, unde a detinut pozitia de vicepresedinte.

Membru fondator si presedinte intre 2001 si 2004 al Societatii Romane de Marketing si Opinie Publica (SORMA), Mircea Kivu este o personalitate activa pe plan local in sprijinirea si dezvoltarea industriei de cercetare de piata din Romania.

Mircea Kivu a fost reprezentant national pentru Romania al ESOMAR (European Society for Opinion and Marketing Research) incepand din 1999 pana anul trecut.

In paralel, Mircea Kivu are o activitate didactica intensa ca profesor asociat la Universitatea Bucureşti, Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Sociala, Facultatea de jurnalism si stiintele comunicarii unde preda cursuri de cercetare de piata.

In noua sa functie, Mircea Kivu coordoneaza si supervizeaza activitatile departamentelor operationale ale companiei Mercury Research.

Mercury Research este cea mai mare companie independenta de cercetare de piata din Romania. Prezenta pe piata din Romania din 1994, compania ofera servicii de cercetare cantitativa si calitativa despre consumatori si despre companii adaptate domeniilor precum: bunuri de larg consum, financiar- bancar, IT& C, media, sanatate, industria auto sau social.Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Advertising »Citește și
Setari Cookie-uri