11 Martie 2010

Ce televiziuni sunt in topul violentei prezentate pe micul ecran



Posturile Pro TV, Antena 1, Antena 3 si OTV sunt pe primele locuri in mai multe clasamente ale violentei prezentate pe micul ecran, potrivit unui studiu realizat de Centrul de Studii Media al Universitatii Bucuresti si facut public de Consiliul National al Audiovizualului.
Stirile de la ora 17:00 de la PRO Tv sunt cele mai violente stiri din televiziune, constata CNA, scrie 9AM.

In ceea ce priveste programele Tv violente, PRO Tv-ul este din nou pe primul loc, cu 57,4% din programe agresive, dintre care predominante sunt filmele de actiune. Formele de manifestare a violentei fizice cel mai des prezente pe micul ecran sunt bataile si omuciderile, care impreuna reprezinta 46% dintre toate formele de manifestare a violentei fizice.

Pozitia a doua a clasamentului revine OTV-ului si lui Dan Diaconescu.

OTV
, prin natura emisiunii analizate in studiu, are cea mai mare pondere a violentei de tip verbal (75,6% din toate tipurile de violenta), ca si cea mai mica pondere a violentei de tip fizic: 6,5%, constata CNA, citat de NewsIn.

La categoria emisiunilor de dezbateri, clasamentul alcatuit in functie de durata totala a actelor violente din 60 de minute de emsiune este dominat de "Dan Diaconescu Direct" de la OTV, cu 1.117 secunde pe ora.

Citeste aici cum arata topul violentei in televiziune.



Citeste si