16 Decembrie 2010

Campania Saptamanii: Salveaza Vieti - 20%



Incepand cu luna decembrie, Asociatia Salveaza Vieti da startul campaniei de strangere de fonduri pentru infiintarea primului Centru de Excelenta in diagnoza si tratamentul cancerului limfatic din Romania, la Clinica de Oncopediatrie Louis Turcanu Timisoara.

Proiectul „Nu ma ignora” este sustinut printr-o campanie de comunicare, desfasurata in perioada decembrie 2010-martie 2011. Creatia apartine Grafitti BBDO, suportul online este asigurat de Kaleidoscope, componenta media este dezvoltata de MEC Romania, iar Free Communication asigura consultanta PR. Campania ATL va fi declinata pe TV, radio, print, outdoor, online etc. Proiectul este sustinut si de PRO TV, alaturi de Paula Herlo, corespondent special.

Campania se va desfasura in doua etape. Pana la 31 decembrie 2010, companiile sunt incurajate sa redirectioneze 20% din impozitul pe profit catre Asociatia Salveaza Vieti. Aceasta facilitate este putin cunoscuta de catre mediul de afaceri din Romania, insa foarte usor de implementat din punct de vedere contabil. Incepand cu luna ianuarie, orice persoana fizica va putea dona Asociatiei 2 euro prin SMS. Cele doua componente ale campaniei beneficiaza de concepte creative separate.



Citeste si