Fuziune si crestere organica, obiectivele pentru 2009
Investitii de peste 5 mil. euro
Piata de outdoor franeaza cresterea
2 / 4

Investitii de peste 5 mil. euro

In 2008, Epamedia Romania a realizat investitii de 1,5 milioane euro. Principalul proiect al companiei a fost construirea a 15 statii de autobuz moderne in Sibiu. Investitia se ridica la cateva sute de mii de euro si face parte dintr-un proiect mai amplu realizat de Eruomedia in colaborare cu primaria Sibiului. In urmatorii doi ani, compania isi propune sa inlocuiasca toate statiile de autobuz din Sibiu.

Noile statii de autobuz sunt dotate cu citylight-uri pozitionate pentru o mai buna vizibilitate a traficului, un acoperis tratat care asigura protejarea de razele solare UV a calatorilor, un spatiu de informare care va afisa hartile traseelor, informatii despre programul de circulatie a autobuzelor si tarifele practicate. Sistemul de iluminare permite un consum de energie cu 30% mai mic si o durata de functionare mai mare.

Urmatorul oras in care vor fi ampalasate statii de autobuz moderne este Bucurestiul, unde Euromedia a incheiat cu autoritatile un contract pentru urmatorii patru ani. Intr-o prima faza, vor fi inlocuite in Bucresti cateva sute de statii de autobuz, pe parcursul anului 2009. Pentru anul viitor, investitiile companiei vor depasi 5 milioane euro.

Spatiul de reclama din noile statii de autobuz se va vinde mai scump cu 10-15% rate card, in comparatie cu vechiul model de statii de autobuz.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri