La minim, poti face radio cu un om, un microfon si un emitator
Experienta Kiss FM
Radioul, victima a tresaririlor din piata de publicitate
Denis Florent: Un singur lucru ma face sa traiesc: audienta, audienta si audienta
4 / 5

Denis Florent: Un singur lucru ma face sa traiesc: audienta, audienta si audienta

In prezent, Denis Florent detine o retea de zeci de website-uri, 3 companii si organizeaza training-uri cu oameni politici si manageri in ceea ce priveste relatia cu presa. A lucrat in Franta pentru grupul Lagardere, Europe 1 si Europe 2, TF1, dar si in China, pentru Beat Media.

“In timpul acelor luni in care am lucrat pentru Kiss, nu am incetat sa ofer consultanta pentru alte tari. De exemplu, in Franta, sunt consultant pentru talk radio-ul meu preferat, in Florida lucrez cu Don Watson tot pe formate de talk radio. Iar in Romania, impreuna cu cativa oameni de media venind din radio, TV, publicitate si industria filmului, cream mijloace noi de a combina oferte din media traditionala, web si divertisment.
Pe scurt, in aceasta lume a divertismentului care cauta cu disperare noi modele economice, noi aducem solutii noi”, spune Denis Florent.

Daca nu ar fi fost radioul, Denis Florent ar fi acceptat sa conduca un cabaret traditional.

“Acele locuri precum Moulin Rouge sunt cele care se apropie cel mai mult, din cate stiu eu, de acele idei de disciplina, efort, imbinarea mai multor arte cu un singur scop: satisfactia publicului. Asa cum am mai spus, doar un singur lucru ma face sa traiesc: audienta, audienta si audienta”, conchide Florent.

Foto: Mihai Vasilescu

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri